Takim me Kryetarin e Komunës së Lipjanit, Z. Imri Ahmeti dhe Nënkryetarin për Komunitete, Z. Lulzim Qerimi

Në takim u diskutua rreth zbatimit të projekteve të SHPRK-së për çështjet pronësore të Komunitetit Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Komunën e Lipjanit.
Si çdo herë Kryetari i Komunës së Lipjanit ofroj mbështetje të pa rezervë në realizimin e objektivave nga të cilat do të përfitojnë pjestarët e komuniteteve.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *